Glastypes

Single

Hier corrigeren we alleen uw vertesterkte, waarbij het accent op een goede gezichtscherpte en contrast ligt. Hier is o.a het Essilor 360 Fit design een mooie oplossing. Dit glas elimineert een groot gedeelte van de vertekening en geeft een groot en contrastrijk gezichtsveld. Dit glas wordt met alle kleuren en coatingen geleverd. Moeten de glazen gecurved en op sterkte gemaakt worden? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Kortom, voor iedere vraag hebben wij de gewenste oplossing, met als uitgangspunt dat uw zicht niet gecompromitteerd wordt. Alleen perfectie telt.

Bifocaal

Voorheen zeiden we dat multifocale glazen zeker niet de eerste keuze was als het ging om correctie van de verte en nabij sterkte. Maar in de afgelopen 2 jaar is er veel gebeurt. Met de introductie van maatwerk multifocale glazen kunnen we nu een glas construeren waarbij de vertekening tot een minimum beperkt kan worden. Hierbij is essentieel dat we samen met u goed naar uw werksituatie kijken. Op deze manier kunnen wij een maatwerkoplossing bieden waarin u centraal staat. Dat dit werkt, is het resultaat van een testperiode, waarin wij met diverse vliegers uitgebreid getest hebben.

Multifocaal

Zeker niet de eerste keuze als het gaat om correctie van de verte en nabij sterkte. Maar in sommige gevallen kan dit glas toch uitkomst bieden om een goed zicht te bewerkstelligen. Het Varilux Ipseo glas is zo ver dat de vertekening tot een minimum beperkt kan worden.

Interview

Heeft u alleen maar problemen met tussenafstanden en met lezen? Dan is dit glas de oplossing. Deze nabijheidsbril maakt alles weer scherp in een door u gedefineerd scherpedieptegebied. Vaak maken we hier het gebied van uw instrumenten tot leesafstand scherp, en kunt u zonder de bril in de verte scherp zien. Echt een oplossing die veel gebruikt wordt door instrumentvliegers.

VisiOffice

Om optimaal gebruik te maken van deze digitale technieken, is nauwkeurigheid in het opmeten van de parameters bij uw bril essentieel. Dit doen we dan ook volledig digitaal en uiterst nauwkeurig met ons video centreersysteem: de VisiOffice. Deze geavanceerde camera en software stelt ons in staat zeer nauwkeurig de vereiste gegevens te meten om het glas zo optimaal mogelijk voor u te laten slijpen. Echt maatwerk, waarbij compromisloos de beste oplossing voor u vervaardigd wordt.