Zonnebrillen

Serengeti

Nummer 1 bij zonnebrillen voor vliegen is en blijft Serengeti. Geen ander merk heeft zijn sporen verdient als het gaat om perfecte afbeeldingskwaliteit. Naast het contrast, kleuren de glazen mee en zijn voorzien van een mooie ontspiegeling. Pasvorm is ook dik voor elkaar, zodat het gebruik van een headset geen problemen geeft. Wij hebben altijd een groot gedeelte van de collectie in huis, dus kunt u altijd bij ons terecht.

serengeti1

Ray Ban

Misschien wel het oudste en meest tot de verbeelding sprekende merk allertijden. Wie kent ‘m niet: de Metal Large met zijn karakeristieke groene glazen. Ray Ban is met zijn tijd meegegaan en maakt nog steeds hele goede zonnebrillen voor het vliegen. Tijdloos en zeer degelijk, het is inmiddels het handelsmerk van Ray Ban.

rayban

Adidas

Wilt u maximale bescherming tegen wind en zon, en ook nog uw sterkte gecorrigeerd? Dat kan! De Adidas collectie heeft een aantal modellen die daar zeer geschikt voor zijn. Ze sluiten perfect af, geven 100% UV bescherming, zijn te dragen onder een helm, kortom ideaal voor parapenters of deltavliegers. Met slimme inzetbrillen ook op sterkte te maken, zowel enkelvoudig als bifocaal. De verwisselbare lenzen maken dit concept helemaal af.

adidas2

TAVAT

Nieuwkomer in het segment van de vliegbrillen. Dit Italiaans/Amerikaanse merk is opgericht door vliegers uit de optische industrie. Het was hun stellige overtuiging dat er nog steeds vraag is naar zonnebrillen die specifiek voor vliegers ontwikkeld zijn. De monturen zijn helemaal toegespitst op draagcomfort met headsets, of u nu David Clark, Sennheiser of Bose draagt. Dit in combinatie met perfecte lenzen die een hoog contrast geven, maakt dat vele vliegers dit merk inmiddels omarmd hebben. Wij werken nauw samen met TAVAT en zijn geselecteerd dealer.

tavat