Nieuws

Nieuwe website Vliegbril

Vliegbril heeft zijn website volledig vernieuwd! Met een nieuwe, frisse uitstraling vindt u hier informatie over alle producten en diensten die wij niet alleen aan professionele piloten bieden, maar iedereen die vliegen als passie heeft!

Details

Nationale Delta & Parapente Beurs 2014

Op 26 januari 2014 wordt in de Olympia sporthal in Wageningen de 23e Nationale Delta & Parapente Beurs gehouden. Vliegbril zal hier met een stand aanwezig zijn! We verwelkomen u hier graag! http://www.paraglidingbeurs.nl/

Details

Vliegbril op Twitter!

Kijk op @Vliegbril op Twitter en volg ons! Voor het laatste nieuws en de nieuwste trends op het gebied van brillen speciaal voor vliegers.

Details

Medical4pilots

Wist u dat u ook voor uw vliegkeuringen bij ons terecht kan? Samen met Medical4Pilots doen wij de oogtechnische keuring voor uw Klasse 1, Klasse 2 Klasse 3 of zweefvliegkeuring. Kijk ook op medical4pilots.nl voor een afspraak.

Details

Ervaringen van Vliegbril klanten

Dat Vliegbril niet alleen in Nederland succesvol is, blijkt wel uit de klanten die we uit Duitsland, België en zelfs Denemarken hebben mogen ontvangen! Kijk ook bij “Ervaringen” om hun reacties te lezen.

Details

Vliegbril aanwezig @ de Texel Fly Inn

Bezoekt u 6,7 of 8 september de Texel Fly Inn?  Kom dan gerust even kijken bij de stand van Vliegbril. Wij zullen daar aanwezig zijn om u van alle informatie te voorzien over Vliegbril. Informatie over alles wat u wilt weten over goed zicht en vliegen vindt u op onze stand. U bent van harte welkom! Vliegbril is sponsor van de Texel Fly Inn en draagt de GA in Nederland een warm hart toe. Graag tot ziens op onze stand!

Details