Skip to content Skip to footer

Glastypes

De afbeeldingskwaliteit van de lens valt of staat met de nauwkeurigheid van het slijpproces. Tegenwoordig is deze digitale techniek zover doorontwikkeld dat de meest voorkomende lensfouten worden gecorrigeerd.
Wij kiezen uitsluitend voor leveranciers die deze techniek als standaard hanteren, op die manier kunnen wij een hoge kwaliteit garanderen voor uw bril. We hanteren de volgende concepten:

Single

Hier corrigeren we alleen uw vertesterkte, waarbij het accent op een goede gezichtscherpte en contrast ligt. Hier is o.a het Essilor Eyezen Fit design een mooie oplossing. Dit glas elimineert een groot gedeelte van de vertekening en geeft een groot en contrastrijk gezichtsveld. Dit glas wordt met alle kleuren en coatingen geleverd. Moeten de glazen gecurved en op sterkte gemaakt worden? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Kortom, voor iedere vraag hebben wij de gewenste oplossing, met als uitgangspunt dat uw zicht niet gecompromitteerd wordt. Alleen perfectie telt.

Bifocaal

Voorheen zeiden we dat multifocale glazen zeker niet de eerste keuze was als het ging om correctie van de verte en nabij sterkte. Maar in de afgelopen jaren is er veel gebeurd. Met de introductie van maatwerk multifocale glazen kunnen we nu een glas construeren waarbij de vertekening tot een minimum beperkt kan worden. Hierbij is essentieel dat we samen met u goed naar uw werksituatie kijken. Op deze manier kunnen wij een maatwerkoplossing bieden waarin u centraal staat. Dat dit werkt, is het resultaat van een testperiode, waarin wij met diverse vliegers uitgebreid getest hebben.

Multifocaal

Zeker niet de eerste keuze als het gaat om correctie van de verte en nabij sterkte. Maar in sommige gevallen kan dit glas toch uitkomst bieden om een goed zicht te bewerkstelligen. De Varilux X series zijn zo ver dat de vertekening tot een minimum beperkt kan worden.

Multimedia

Heeft u alleen maar problemen met tussenafstanden en met lezen? Dan is dit glas de oplossing. Deze nabijheidsbril maakt alles weer scherp in een door u gedefineerd scherpedieptegebied. Vaak maken we hier het gebied van uw instrumenten tot leesafstand scherp, en kunt u zonder de bril in de verte scherp zien. Echt een oplossing die veel gebruikt wordt door instrumentvliegers.

VisiOffice

Om optimaal gebruik te maken van deze digitale technieken, is nauwkeurigheid in het opmeten van de parameters bij uw bril essentieel. Dit doen we dan ook volledig digitaal en uiterst nauwkeurig met ons video centreersysteem: de VisiOffice. Deze geavanceerde camera en software stelt ons in staat zeer nauwkeurig de vereiste gegevens te meten om het glas zo optimaal mogelijk voor u te laten slijpen. Echt maatwerk, waarbij compromisloos de beste oplossing voor u vervaardigd wordt.

Benieuwd welk type glas bij u past?

Maak via onderstaande knop gemakkelijk een afspraak of kom langs in onze winkel.

This Pop-up Is Included in the Theme
Best Choice for Creatives
Purchase Winger